Quote of the day

In the rhythm of the needles

there is music for the soul.


Breiclub in Oostende : om de 2 weken de zaterdag van 10 u - 12.30 u in de bieb



maandag 23 mei 2011

wereld brei dag activiteiten - WWKIP day activities

Wereldbreidag is op komst ! WWKIP = World Wide Knitting In Public day.





Zin in een leuke groepsactiviteit ?  Er is keuze zat !



Zaterdag 11/6/2011
Mijn breiclub gaat samen met de breiclub van Helen Simpson een dagje naar Gent. We vertrekken met de trein om 9.42 (stipt !) vanuit Oostende station, richting Gent.  Op de trein wordt uiteraard volop gebreid, gehaakt, patronen en ideetjes uitgewisseld en ook veel gebabbeld natuurlijk.  Als je wil kan je ook opstappen in Brugge.
In Gent gaan we dan naar de winkel 't stoffenidee.  (in de buurt van het Gravensteen) Daar mogen we op het terras (of binnen naargelang het weer) verder breien.  In de winkel hebben ze Noro wol, boeken van Rowan, Drops, en ook veel keuze in stoffen. Of je kan natuurlijk ook gaan shoppen in Gent.  's Avonds nemen we de trein terug naar Oostende.



Maandag 13/6/2011 - pinkstermaandag
De fantastische winkel 'Ajour' uit Brugge St. Michiels plant een bijzondere uitstap naar Eupen.  Dat is een heel eind treinen, en veeeeel tijd om te breien !  In Eupen is er een gegidste stadswandeling voorzien.  's Avonds terug naar huis met de trein - toch tot in Brugge. Meer info op de website van  AJOUR

leuk idee om je oude knopen een nieuwe bestemming te geven


Zaterdag 18/6/2011 de afsluiter
Ook hier weer een initiatief van Ajour : op het grote zonnige terras voor haar winkel worden tafeltjes, stoeltjes en  parasols geplaatst en iedereen is welkom om daar te komen breien tussen 14uur en 17 uur.  Een drankje wordt je graag aangeboden, en hulp bij opzetten, afkanten, meerderen en minderen is er ook.  Geniet terzelfdertijd ook maar eens van de grote keuze in wol, borduurmateriaal, patroonboeken enz...

Gerda van Ajour wordt geïnterviewd !


Hopelijk komen jullie massaal af, en kunnen we eens kennismaken in de reële wereld ipv deze virtuele blog.

Groetjes,
Rozemie

3 opmerkingen:

  1. Leuk, zo'n dag met mensen die graag handwerken(breien en haken. Ook gezellig breien en haken onderweg! Ik neem ook nogal eens haakwerkje mee onderweg. Maar ik zie het nooit,dat een ander dat ook doet! Een gezellige dag toegewenst!
    groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lijkt me dat gezellig zo'n breiclub! Jammer dat ik niet kan breien (krijg altijd last van mijn schouder) en dat Oostende zoooo ver weg is voor mij.
    Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!
    Groetjes,
    Karin ---De Merle---

    BeantwoordenVerwijderen
  3. had dit al gehoord van ajour, van jullie nu pas... maar is jammer dat het met het pinksterweekend is, want ben juist een weekendje weg... heel mooie initiatieven van beiden, hopelijk tot volgend jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...